Ingredients: Cacau En pols, sucre llustre i midó de moresc (maizena). Pes net: 500 gr. Rendiment: 14 tasses de cafè amb llet.
Preparació: escalfar 2 litres de llet a poc a poc amb la xocolata en pols (500 gr) i remoure sense parar amb l'ajuda d'unes varilles fins aconseguir l’espessor desitjat.
Proporció individual: Posarem 35 grams de xocolata en pols (2 cullerades soperes) i 142 mil·lilitres de llet.
Ingredients: Cacau En pols, sucre llustre i midó de moresc (maizena). Pes net: 500 gr. Rendiment: 14 tasses de cafè amb llet.
Preparació: escalfar 2 litres de llet a poc a poc amb la xocolata en pols (500 gr) i remoure sense parar amb l'ajuda d'unes varilles fins aconseguir l’espessor desitjat.
Proporció individual: Posarem 35 grams de xocolata en pols (2 cullerades soperes) i 142 mil·lilitres de llet.