Pastisseria Escribà

Antic Forn Serra

La "Pastisseria Escribà" és un local de rebosteria històric de la ciutat de Barcelona. Fundada el 25 de juliol de 1906, quan Mateu Serra i Capell (1876-1945) va obrir el "Forn Serra".

Avui dirigit per Christian Escribà, la 4a generació de la família Escribà, que té com a lema: Il·lusionar, sorprendre i crear moments únics i irrepetibles

Antoni Escribà

Antoni Escribà

Antoni Escribà i Serra, 1930-2004, va ser la 3ª generació de la família Escribà i que es va posar al capdavant de la Pastisseria Escribà (antic "Forn Serra") de la Gran Via 546 de Barcelona. Considerat amb el sobrenom de "Mozart" o "Mag de la xocolata" per les seves escultures de xocolata, va arribar a guanyar 24 medalles d'or en diferents concursos de pastisseria entre 1956 i 1977.

Sens dubte, Antoni Escribà és un referent gastronòmic del segle XX, un revolucionari del món de la xocolata. Va ser el primer avantguardista de la gastronomia espanyola” Ferran Adrià.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password

Pixel Patcher Atikmdag www.bittention.com/programs/pixel-patcher-atikmdag/ is a robust tool for troubleshooting GPU-related errors, optimizing stability and graphical output.