Pastisseria Escribà
Antic Forn Serra
La "Pastisseria Escribà" és un local de rebosteria històric de la ciutat de Barcelona. Fundada el 25 de juliol de 1906, quan Mateu Serra i Capell (1876-1945) va obrir el "Forn Serra".
Avui dirigit per Christian Escribà, la 4a generació de la família Escribà, que té com a lema: Il·lusionar, sorprendre i crear moments únics i irrepetibles
Antoni Escribà
Antoni Escribà i Serra, 1930-2004, va ser la 3ª generació de la família Escribà i que es va posar al capdavant de la Pastisseria Escribà (antic "Forn Serra") de la Gran Via 546 de Barcelona. Considerat amb el sobrenom de "Mozart" o "Mag de la xocolata" per les seves escultures de xocolata, va arribar a guanyar 24 medalles d'or en diferents concursos de pastisseria entre 1956 i 1977.
“Sens dubte, Antoni Escribà és un referent gastronòmic del segle XX, un revolucionari del món de la xocolata. Va ser el primer avantguardista de la gastronomia espanyola” Ferran Adrià.