Pastisseria Escribà

Antic Forn Serra

La "Pastisseria Escribà" és un local de rebosteria històric de la ciutat de Barcelona. Fundada el 25 de juliol de 1906, quan Mateu Serra i Capell (1876-1945) va obrir el "Forn Serra".

Avui dirigit per Christian Escribà, la 4a generació de la família Escribà, que té com a lema: Il·lusionar, sorprendre i crear moments únics i irrepetibles

Antoni Escribà

Antoni Escribà

Antoni Escribà i Serra, 1930-2004, va ser la 3ª generació de la família Escribà i que es va posar al capdavant de la Pastisseria Escribà (antic "Forn Serra") de la Gran Via 546 de Barcelona. Considerat amb el sobrenom de "Mozart" o "Mag de la xocolata" per les seves escultures de xocolata, va arribar a guanyar 24 medalles d'or en diferents concursos de pastisseria entre 1956 i 1977.

Sens dubte, Antoni Escribà és un referent gastronòmic del segle XX, un revolucionari del món de la xocolata. Va ser el primer avantguardista de la gastronomia espanyola” Ferran Adrià.

Tartista

4ª generació Escribà

"És Christian Escribà un pastisser? En un món global i amb transversalitat entre diferents disciplines, hauríem de definir a Christian com un creatiu transversal i global, que utilitza el món dolç com a llenguatge per expressar-se.

Aquest va ser l'univers on Christian va cosir l'embrió per crear-se el seu món, un món únic, en constant evolució, amb una acte pressió creativa difícil de veure en altres disciplines, on la reinvenció d'un projecte és continu on tenen cabuda murals comestibles, pastissos explosius , anells de caramel, pastissos de casament impossibles i fins i tot pastissos voladors. "

Ferran Adrià, Millor cuiner del Món

Christian Escribà

Christian Escribà - Fantasia

Cake Designer

Sugarcrafter

"Veure treballar (crear) a Patricia Schmidt és entrar en un món oníric i alhora hiperreal. Les seves obres, exquisida metàfora de l'escultura preciosista, el manierisme pictòric, la subtil filigrana i l'il·lusionisme impossible, constitueixen un prodigiós exemple del que es podria definir com "alta orfebreria dolç".

Fascinada per l'art i la confiteria des dels 12 anys, Patricia es va formar al seu Brasil natal però també als Estats Units i el Regne Unit, aconseguint atresorar un coneixement i una sensibilitat enciclopèdics i cosmopolites.

Patricia Schmidt ha aconseguit esculpir la matèria dels somnis. Dels somnis més dolços "

Xavier Agulló, Premi Nacional de Gastronomia per la Real Acadèmia de Gastronomia (Millor Tasca Periodística)

Patricia Schmidt

Patricia Schmidt - Flores de azúcar

The greatest archive of porn videos on PornSOK.com No dejes pasar esta oportunidad única para disfrutar de la mejor repostería de Barcelona con un descuento exclusivo de Públicoo. ¡Visita la pastelería Escribà hoy mismo y endulza tu día con estas irresistibles delicias!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password