Pastisseria Escribà
Antic Forn Serra
La "Pastisseria Escribà" és un local de rebosteria històric de la ciutat de Barcelona. Fundada el 25 de juliol de 1906, quan Mateu Serra i Capell (1876-1945) va obrir el "Forn Serra".
Avui dirigit per Christian Escribà, la 4a generació de la família Escribà, que té com a lema: Il·lusionar, sorprendre i crear moments únics i irrepetibles
Antoni Escribà
Tartista
4ª generació Escribà
"És Christian Escribà un pastisser? En un món global i amb transversalitat entre diferents disciplines, hauríem de definir a Christian com un creatiu transversal i global, que utilitza el món dolç com a llenguatge per expressar-se.
Aquest va ser l'univers on Christian va cosir l'embrió per crear-se el seu món, un món únic, en constant evolució, amb una acte pressió creativa difícil de veure en altres disciplines, on la reinvenció d'un projecte és continu on tenen cabuda murals comestibles, pastissos explosius , anells de caramel, pastissos de casament impossibles i fins i tot pastissos voladors. "
Ferran Adrià, Millor cuiner del Món
Cake Designer
Sugarcrafter
"Veure treballar (crear) a Patricia Schmidt és entrar en un món oníric i alhora hiperreal. Les seves obres, exquisida metàfora de l'escultura preciosista, el manierisme pictòric, la subtil filigrana i l'il·lusionisme impossible, constitueixen un prodigiós exemple del que es podria definir com "alta orfebreria dolç".
Fascinada per l'art i la confiteria des dels 12 anys, Patricia es va formar al seu Brasil natal però també als Estats Units i el Regne Unit, aconseguint atresorar un coneixement i una sensibilitat enciclopèdics i cosmopolites.
Patricia Schmidt ha aconseguit esculpir la matèria dels somnis. Dels somnis més dolços "
Xavier Agulló, Premi Nacional de Gastronomia per la Real Acadèmia de Gastronomia (Millor Tasca Periodística)